|   Idag säger vi grattis till som har namnsdag!  
 

 
Affärsidé
Att långsiktigt skapa värde genom att köpa,bygga och förvalta fastigheter.
 
.
 
Vision
Att vara första valet och den mest uppskattade och efterfrågade hyresvärden inom Västra Götalands län
 

Alla nyheter

 November 2016
Nybyggnation för gruppboende Södra hamnen 6:3

 November 2014
Nya centralt belägna P-platser

 September 2012
Renovering av fasad på Kungsgatan 55-57, Lysekil

 April 2012
Renovering av fönster samt målning av Grand Hotel Lysekil

 Mars 2012
Bohus Fastigheter köper i Lysekil

 Februari 2012
Renovering av Grand Hotel Lysekil

 September 2011
KappAhl öppnar nu sin butik i Nya Centrumhuset i Lysekil

 Augusti 2011
Sportlife öppnar nu sin anläggning i Nya Centrumhuset i Lysekil

 Juni 2011
DocMorris Apotek kommer till Lysekil

 April 2011
Nu går vi in i nästa etapp i Brf Lysekils centrum

 December 2010
VILL DU BO I EN IDYLL, med tillgång till härliga bad, stadsliv, stor kultur- och en eventstad på sommaren? Närhet till många av Bohusläns pärlor!

 November 2010
Ny etablering för Lasses Foto och Agatons Salonger

 November 2010
KappAhl öppnar i Nya Centrumhuset i Lysekil

 November 2010
Sportlife till Lysekil

 Oktober 2010
Högskolan Lysekil

 Augusti 2010
Totalrenovering av fastigheten ovanför pumphuset i Lysekil


 

Aktuellt

November 2010
KappAhl öppnar i Nya Centrumhuset i Lysekil

Modekedjan KappAhl fortsätter sin offensiva expansion. I dagarna har avtal skrivits om att etablera butik i Nya Centrumhuset i centrala Lysekil. Öppning av den nya butiken beräknas ske efter semestern 2011.

Bohus Fastigheter AB är mycket stolta över att KappAhl valt Lysekil – Företrädarna för Bohus Fastigheter John Brolin och Richard Falk berättar att bolaget är i full gång med att bygga om Nya Centrumhuset (fd Pumphuset) i Lysekil. Som vi berättat tidigare kommer Sportlife att flytta in under februari/mars och detta följs nu upp med KappAhl som öppnar sin butik med lager i hela markplanet på drygt 1.000 kvadratmeter efter semestern 2011. Butiken kommer att erbjuda hela KappAhls sortiment av inspirerande och prisvärt mode för kvinna, man och barn. Vi är övertygade om att KappAhls etablering kommer att vara mycket positivt för hela Lysekil och centrumhandeln.

Några ord från KappAhl:
– Vi har ett tydligt mål med vår expansion, att ge fler kunder möjligheten att handla i våra attraktiva butiker, säger Urban Solander, Landschef KappAhl Sverige. – Vi är stolta över att vara en av de ledande modekedjorna i Sverige och utvecklar ständigt vår verksamhet att ligga i framkant.

Att hitta rätt lägen är av största betydelse i KappAhls expansionsstrategi.
– Butiken i Lysekil kommer att ligga i Nya Centrumhuset som byggs om för vår verksamhet. Läget utmed Kungsgatan, ett stenkast från Kungstorget, är mitt i centrum och infriar därmed vår strategi att etablera KappAhl i bästa centrala affärslägen och köpcentra, säger Maria Wågström, Etableringschef KappAhl Sverige.

Bohus Fastigheter AB kommer att i nästa steg bygga om resterande del av Nya Centrumhuset. Vi planerar att riva den överbyggnad som idag består bla av lokaler samt fläktrum. På denna plats planeras för nybyggda lägenheter. Rivningen är planerad att påbörjas i jaunari 2011 och lägenheterna bedöms vara inflyttningsklara i början av 2012.

För ytterligare information vänligen kontakta:
John Brolin, Bohus Fastigheter AB
Telefon 0705-13 23 58. E-post john.brolin@bohusfastigheter.se
Urban Solander, Landschef KappAhl Sverige
Telefon 0702-35 35 95. E-post urban.solander@kappahl.com

Bohus
Fastigheter AB är ett privat bolag med inriktning på att köpa, utveckla och förvalta fastigheter i Västra Götaland’s regionen. I såväl våra befintliga samt nya bostadsfastigheter samt ny/ombyggda kontors/butiksfastigheter försöker vi erbjuda lägenheter och lokaler av god kvalitet med attraktiva hyror för våra hyresgäster. Vårt fastighetsbestånd har en total yta om ca 20 000 kvm och består av lägenheter, kontor och butikslokaler. Vi söker ständig förbättring vilket är den gemensamma kompassen vi följer för att hålla oss alerta och fokuserade. Mer information finns på www.bohusfastigheter.se

KappAhl
är en ledande modekedja med närmare 360 butiker och 4 800 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2009/2010 var KappAhls omsättning 5,1 miljarder kronor och rörelseresultatet 551 miljoner kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com.

 

 

 


© 2011-2018 BOHUS FASTIGHETER AB
All rights reserved. | Webbdesign av Allguna Design