|   Idag säger vi grattis till som har namnsdag!  
 

 
Affärsidé
Att långsiktigt skapa värde genom att köpa,bygga och förvalta fastigheter.
 
.
 
Vision
Att vara första valet och den mest uppskattade och efterfrågade hyresvärden inom Västra Götalands län
 

Alla nyheter

 November 2016
Nybyggnation för gruppboende Södra hamnen 6:3

 November 2014
Nya centralt belägna P-platser

 September 2012
Renovering av fasad på Kungsgatan 55-57, Lysekil

 April 2012
Renovering av fönster samt målning av Grand Hotel Lysekil

 Mars 2012
Bohus Fastigheter köper i Lysekil

 Februari 2012
Renovering av Grand Hotel Lysekil

 September 2011
KappAhl öppnar nu sin butik i Nya Centrumhuset i Lysekil

 Augusti 2011
Sportlife öppnar nu sin anläggning i Nya Centrumhuset i Lysekil

 Juni 2011
DocMorris Apotek kommer till Lysekil

 April 2011
Nu går vi in i nästa etapp i Brf Lysekils centrum

 December 2010
VILL DU BO I EN IDYLL, med tillgång till härliga bad, stadsliv, stor kultur- och en eventstad på sommaren? Närhet till många av Bohusläns pärlor!

 November 2010
Ny etablering för Lasses Foto och Agatons Salonger

 November 2010
KappAhl öppnar i Nya Centrumhuset i Lysekil

 November 2010
Sportlife till Lysekil

 Oktober 2010
Högskolan Lysekil

 Augusti 2010
Totalrenovering av fastigheten ovanför pumphuset i Lysekil


 

Aktuellt

November 2010
Ny etablering för Lasses Foto och Agatons Salonger

I samband med att Nya Centrumhuset byggs om för KappAhl i centrala Lysekil så kommer Lasses Foto och Agatons Salonger att flytta.

Bohus Fastigheter AB har tillsammans med Lasses Foto och Agatons Salonger lyckats finna nya butikslokaler i centrala Lysekil. Vi är alla mycket glada att vi funnit dessa fina affärslägen nu när Nya Centrumhuset (fd Pumphuset) byggs om för KappAhl. Företrädarna för Bohus Fastigheter John Brolin och Richard Falk berättar att det varit mycket svårt att hitta lika fina affärslägen för sina hyresgäster som fd Pumphuset men att vi nu tillsammans lyckats med detta.

Några ord från Lasse Robertsson:
Vi alla på Lasses Foto är mycket glad över att vi lyckats finna en ny butikslokal på Rosvikstorg. Det kommer att bli en helt ny butik med stora ljusa butiksytor med skyltläge över Rosvikstorg. Dessutom får våra kunder utmärkta parkeringsmöjligheter på torget. Lokalen kommer att byggas om och för investeringen svarar Bohus Fastigheter AB och vår nya hyresvärd Westic Lysekilsfastigheter AB. Vi är mycket tacksamma till denna hjälp. Vår nya butik beräknas öppna under januari 2011. Vi kommer att fortsätta att erbjuda ett fullsortiment inom mobiltelefoni, data, porträttfoto och givetvis foto, som är vår kärnverksamhet.

Några ord från Johan Blad:
Jag är mycket glad över att vi lyckats finna en ny butikslokal för Agatons Salonger i gallerian med entré mot Kungstorget. Min nya frisörsalong kommer att bli mycket attraktiv med ett utmärkt läge. Dessutom hjälper Bohus Fastigheter mig med den investering i lokalen som görs. Min nya salong beräknas öppna under andra halvan av december månad och jag önskar gamla och nya kunder välkomna.

Bohus Fastigheter AB kommer att i nästa steg bygga om resterande del av Nya Centrumhuset. Vi planerar att riva den överbyggnad som idag består bla av lokaler samt fläktrum. På denna plats planeras för nybyggda lägenheter. Rivningen är planerad att påbörjas i jaunari 2011 och lägenheterna bedöms vara inflyttningsklara i början av 2012.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Bohus Fastigheter AB. Telefon 0523-121 11. www.bohusfastigheter.se


Bohus
Fastigheter AB är ett privat bolag med inriktning på att köpa, utveckla och förvalta fastigheter i Västra Götaland’s regionen. I såväl våra befintliga samt nya bostadsfastigheter samt ny/ombyggda kontors/butiksfastigheter försöker vi erbjuda lägenheter och lokaler av god kvalitet med attraktiva hyror för våra hyresgäster. Vårt fastighetsbestånd har en total yta om ca 20 000 kvm och består av lägenheter, kontor och butikslokaler. Vi söker ständig förbättring vilket är den gemensamma kompassen vi följer för att hålla oss alerta och fokuserade. Mer information finns på www.bohusfastigheter.se

 

 

 


© 2011-2018 BOHUS FASTIGHETER AB
All rights reserved. | Webbdesign av Allguna Design